Plānās biešu pankūkas ar rjaženku
Foto: Privātais arhīvs
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 ml
50 ml
200 g
šķipsna
pēc garšas

Košās biešu pankūkas piešķirs jaunas krāsas un garšas tavām brokastīm. Lai acis priecētu arī krāsu kontrasts, pankūkas var pildīt ar mājas sieru vai biezpienu, kam pievienots skābs krējums un pāris saujas sīki sakapātu vai ātri sviestā apceptu spinātu. Recepti iesaka lasītāja Diana Lapinska.

Vārītās bietes sablendē, pievieno rjaženku, pienu, eļļu, iepriekš viegli sakultu olu un samaisa. Miltus sajauc ar sāli un cukuru, pievieno un iemaisa, līdz iegūta viendabīgas konsistences mīkla.

Plānās biešu pankūkas ar rjaženku
Foto: Privātais arhīvs

Pankūkas cep kā parasti, pannā uzkarsētā eļļā apcepot no abām pusēm.

Plānās biešu pankūkas ar rjaženku
Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form