Plānās pankūkas ar šķiņķi un sieru
Foto: Iveta Rutkovska
0 0
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6 gab.
6 gab. olas
olas
1 l
1 l piens
piens
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
1 TK
1 TK sāls
sāls
600 g
600 g kviešu milti
kviešu milti
 
eļļa
eļļa
Pildījumam
 
šķiņķis
šķiņķis
 
siers
siers
 
skābais krējums
skābais krējums
 
zaļumi
zaļumi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ikdienas maltītei
  • Pankūkas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ar pildītām pankūkām visbiežāk sanāk mieloties tieši brīvdienās, jo tad ir gana daudz laika nesteidzīgi tās cept un padomāt, ar ko kārojas veikumu piepildīt. Šoreiz piedāvājam vienu no variantiem, pildījumu gatavojot no šķiņķa un siera. Recepti iesaka Iveta Rutkovska.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izcep plānās pankūkas, kā nu katra saimniece vēlas. Šeit viens no piemēriem: bļodā saputo olas ar pienu, sāli un cukuru. Pievieno izsijātus miltus un samaisa – mīklai jābūt viendabīgas konsistences, bez kunkuļiem. Izkausē sviestu un pievieno mīklai. Mīklu liec ledusskapī uz stundu.

    Cep plānās pankūkas uz ietaukotas pannas.

    Gatavo pildījumu. Sagriež gabaliņos šķiņķi, sarīvē sieru, pieliek nedaudz skābā krējuma un zaļumus. Labi sajauc!

    Pildījumu liek uz pankūkas vienā maliņā un saloka kā aploksnīti.

    Cep uz pannas no abām pusēm, ar pilīti eļļas, un tikai dažas minūtes, – lai siers iekšā sāktu kust.

    Ēd ar skābo krējumu vai tomātu salsu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.