Plānās pankūkas ar sulīgu gaļas pildījumu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g maltā gaļa
maltā gaļa
150 g
150 g kūpināts šķiņķis
kūpināts šķiņķis
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
1/2
1/2 selerijas kāts
selerijas kāts
1 ĒK
1 ĒK eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Gaļas ēdieni
  • Pankūkas
  • Ikdienas maltītei
  • Krievu nacionālā virtuve
  • Zeltainas plānās pankūkas ar sulīgu un aromātisku maltās gaļas pildījumu – baudījums, no kura nav iespējams atteikties.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagatavo mīklu un izcep plānās pankūkas, sekojot, piemēram, šīs receptes norādījumiem.

    Gatavo pildījumu. Sīpolu nomizo, sagriež palielos gabalos. Ķiplokus nomizo. Šķiņķi sagriež palielos gabalos.

    Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolus, pēc 2–3 minūtēm pievieno malto gaļu un, ik pa laikam apmaisot, turpina cept, tad pievieno šķiņķi, sāli, piparus un cep vēl 3–4 minūtes. Ja gaļu sāk "raut klāt" pie pannas, pievieno nedaudz ūdens.

    Pannas saturu samaļ gaļas maļamajā mašīnā, samaļ arī ķiplokus un selerijas kātus. Pildījumu samaisa, – tam jābūt sulīgam un mitram. Pagaršo, vai pietiek sāls. Jāņem vērā, ka, lai gatavās pankūkas nebūtu bezgaršīgas, pildījums ir nedaudz jāpārsāla.

    Uz katras pankūkas liek ēdamkaroti (ar kaudzi) pildījuma, satin, saloka vai sarullē pankūkas.

    Tad tās vai nu apcep uzkarsētā pannā aptuveni minūti no katras puses vai arī liek cepamajā veidnē un 5–7 minūtes uzkarsē krāsnī, grila režīmā.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam