Plānās pankūkas ar sulīgu gaļas pildījumu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Zeltainas plānās pankūkas ar sulīgu un aromātisku maltās gaļas pildījumu – baudījums, no kura nav iespējams atteikties.

Sagatavo mīklu un izcep plānās pankūkas, sekojot, piemēram, šīs receptes norādījumiem.

Gatavo pildījumu. Sīpolu nomizo, sagriež palielos gabalos. Ķiplokus nomizo. Šķiņķi sagriež palielos gabalos.

Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolus, pēc 2–3 minūtēm pievieno malto gaļu un, ik pa laikam apmaisot, turpina cept, tad pievieno šķiņķi, sāli, piparus un cep vēl 3–4 minūtes. Ja gaļu sāk "raut klāt" pie pannas, pievieno nedaudz ūdens.

Pannas saturu samaļ gaļas maļamajā mašīnā, samaļ arī ķiplokus un selerijas kātus. Pildījumu samaisa, – tam jābūt sulīgam un mitram. Pagaršo, vai pietiek sāls. Jāņem vērā, ka, lai gatavās pankūkas nebūtu bezgaršīgas, pildījums ir nedaudz jāpārsāla.

Uz katras pankūkas liek ēdamkaroti (ar kaudzi) pildījuma, satin, saloka vai sarullē pankūkas.

Tad tās vai nu apcep uzkarsētā pannā aptuveni minūti no katras puses vai arī liek cepamajā veidnē un 5–7 minūtes uzkarsē krāsnī, grila režīmā.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form