Lupatu pankūkas
Foto: Shutterstock
3.7895 19
6 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3-4 gab.
1 šķipsna

Plānās pankūkas (sauktas "lupatu pankūkas") taisu tā: sakuļu 3-4 olas, pielieku sāli, pieleju ūdeni ~1 krūzīti, pieberu miltus un kuļu, kamēr nav kunkuļu (mīkla pabieza, kā parastiem pankokiem).

Tad leju klāt ūdeni, kamēr mīkla lejama (galarezultātā mīklai jābūt mazliet šķidri staipīgai - kad iesmeļ pilnu zupas kausiņu mīklas un no augstuma lej atpakaļ bļodā, tad mīklas strūkla nesadalās).Cepot uzlej tikai pilienu eļļas uz pannas, ko izslidinu pa visu pannu.

Plāno pankūku labums – atšķirībā no biezajām tās nav treknas, bet ir pasīkstas un vijīgas.

Iesūtīja: Pirtnieks

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form