Plānās pankūkas
Foto: Shutterstock
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 ml
120 g
1 gab.

Olu sakuļ, pievieno nedaudz alu, sāli un cukuru.

Samaisa un iesijā miltus, tad lēnām lej klāt atlikušo alu un pievieno kausētu sviestu vai 1 ĒK eļļas, izmaisa.

Mīklai jābūt vienmērīgi izmaisītai un pašķidrai, bez kunkuļiem. Atstāj siltumā uz 20 minūtēm, lai mīkla uzbriest.

Lej uz pannas un apcep zeltaini brūnas. Ja pankūkas būs ar pildījumu, tad cep no vienas puses vai no abām pusēm, lai tikai nedaudz apvelkas mīkla.

Iesūtīja: Cāļa Virtuve

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form