Plānās pankūkas ar tomātu sulu
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Interesanta plāno pankūku variācija - mīklas pagatavošanai tiek izmantota arī tomātu sula, radot neparastu garšas baudījumu un interesantu pankūku krāsu.

Pienu sajauc ar tomātu sulu, pievieno cukuru un sāli. Visu sakuļ ar putojamo slotiņu un pakāpeniski iesijā un iemaisa miltus.

Atsevišķi sakuļ divas olas un iejauc miltu, piena un sulas maisījumā. Visu kārtīgi samaisa, līdz izveidojas viendabīga pankūku mīkla.

Sakarsē pannu un kārtīgi ieeļļo. Ar kausiņu vai karoti lej pannā mīklu un cep kā plānās pankūkas - no abām pusēm.

Kad pankūka no vienas puses apcepusies, vēl pirms apmešanas uz otru pusi tai var pārkaisīt zaļos lociņus.

Pankūkas pasniedz ar mazsālītu lasi vai skābo krējumu. Tāpat var pagatavot ar akniņu pildījumu - vārītas cūkas aknas samaļ un sajauc ar apceptiem sīpoliem. Ar pildījumu pārsmērē pankūkas, satin rullīšos un sagriež mazākos gabaliņos.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form