Plānās pilngraudu pankūkas
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4.3333 3
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 ml
250 ml bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
170 ml
170 ml pilngraudu milti
pilngraudu milti
65 ml
65 ml ūdens
ūdens
3
3 olas
olas
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Pilngraudu milti var būt gan rupji, gan smalki- bet nemainās ražošanas tehnoloģija - tiek izmantots viss grauds, tādēļ no šādiem miltiem gatavotas pankūkas būs uzturvērtīgākas. Kad pankūkas gatavas, pildi tās ar vārītas vistas filejas strēmelītēm, dārzeņiem, rīvētu sieru vai citiem gardumiem pēc saviem ieskatiem, un uzkarsē krāsnī vai cep pannā, līdz siers izkusis.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo pankūku mīklu, samaisot viendabīgā masā visas sastāvdaļas.

    30 minūtes ļauj mīklai uzbriest.

    Uzkarsē pannu ar pretpiedeguma pārklājumu vai viegli ieziež ar taukvielām parastu pannu. Lej pannā mīklu, apcep pankūku no vienas puses, tad ar lāpstiņu apgriež un apcep pankūkas otru pusi

    Noņem gatavo pankūku no pannas, liek cepties nākamo, tā turpinot, līdz visas pankūkas izceptas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form