Plānās pilngraudu pankūkas
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4.3333 3
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Pilngraudu milti var būt gan rupji, gan smalki- bet nemainās ražošanas tehnoloģija - tiek izmantots viss grauds, tādēļ no šādiem miltiem gatavotas pankūkas būs uzturvērtīgākas. Kad pankūkas gatavas, pildi tās ar vārītas vistas filejas strēmelītēm, dārzeņiem, rīvētu sieru vai citiem gardumiem pēc saviem ieskatiem, un uzkarsē krāsnī vai cep pannā, līdz siers izkusis.

Gatavo pankūku mīklu, samaisot viendabīgā masā visas sastāvdaļas.

30 minūtes ļauj mīklai uzbriest.

Uzkarsē pannu ar pretpiedeguma pārklājumu vai viegli ieziež ar taukvielām parastu pannu. Lej pannā mīklu, apcep pankūku no vienas puses, tad ar lāpstiņu apgriež un apcep pankūkas otru pusi

Noņem gatavo pankūku no pannas, liek cepties nākamo, tā turpinot, līdz visas pankūkas izceptas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form