Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Mīklai pievienots kakao un kanēlis plānajām pankūkām piešķirs īpaši kārdinošu garšu, bet pašgatavots riekstu krēms pacels šo ēdienu jaunos, vēl nebijušos augstumos.
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
150 gmilti2 ĒKkakao1 TKkanēlis šķipsnasāls2 olas300 mlpiens60 ggrauzdēti, lobīti lazdu rieksti2 ĒKbrūnais cukurs200 mlsaldais krējums200 gtumšā šokolāde

Sagatavošana

1

Gatavo pankūku mīklu. Bļodā ber miltus, pievieno kakao, kanēli, sāli un samaisa. Tad pievieno olas, 2/3 piena un sāk maisīt, līdz masa ir bez kunkuļiem. Pievieno pārējo pienu un maisa, līdz mīkla ir viendabīga.

2

Gatavo krēmu. Riekstus un cukuru blenderī samaļ viendabīgā masā. Katliņā lej saldo krējumu, pievieno gabaliņos salauztu šokolādi, uz mazas liesmas karsējot maisa, līdz šokolāde izkususi. Pievieno katliņa saturam sablendētos riekstus un iemaisa.

3

Uz šķīvja liek pankūku, uz tās riekstu krēmu. Dekorē ar sasmalcinātiem riekstiem, ogām vai augļiem un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!