Plānās šokolādes pankūkas
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
2.0000 6
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Mīklai pievienots kakao un kanēlis plānajām pankūkām piešķirs īpaši kārdinošu garšu, bet pašgatavots riekstu krēms pacels šo ēdienu jaunos, vēl nebijušos augstumos.

Gatavo pankūku mīklu. Bļodā ber miltus, pievieno kakao, kanēli, sāli un samaisa. Tad pievieno olas, 2/3 piena un sāk maisīt, līdz masa ir bez kunkuļiem. Pievieno pārējo pienu un maisa, līdz mīkla ir viendabīga.

Gatavo krēmu. Riekstus un cukuru blenderī samaļ viendabīgā masā. Katliņā lej saldo krējumu, pievieno gabaliņos salauztu šokolādi, uz mazas liesmas karsējot maisa, līdz šokolāde izkususi. Pievieno katliņa saturam sablendētos riekstus un iemaisa.

Uz šķīvja liek pankūku, uz tās riekstu krēmu. Dekorē ar sasmalcinātiem riekstiem, ogām vai augļiem un pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form