Plātsmaize 'Ābolu sapnis'
Foto: Shutterstock
4.1000 10
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

"Ābolu sapnis" - garda plātsmaize ar drupačām.

Sviestu un olu dzeltenumus iekapā miltos, pievienojot ¾ glāzes pūdercukura. Samīca mīklu, 1/3 no tās uz 30 minūtēm ieliek ledusskapja saldētavā.

Olu baltumus sakuļ ar atlikušo pūdercukuru (2 tējkarotes atstāj apkaisīšanai).

Mīklu liek tortes formā vai uz pannas.

Uzrīvē ābolus tiem virsū uzklāj sakulto olbaltumu.

No ledusskapja izņem mīklu uzrīvē vai uzdrupina uz olu baltuma.

Cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī 30 – 40 minūtes.

Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: tilduks

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form