Tasty
0 0
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g rupji kviešu milti
rupji kviešu milti
0.5 gab.
0.5 gab. rauga paciņa
rauga paciņa
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
  • Maize
  • Pasaules Virtuve
  • Sastāvdaļas:

    • 250 g rupjo kviešu miltu
    • 250 g kviešu miltu
    • ½ paciņa rauga
    • 1 TK cukura
    • ¼ paniņu istabas temperatūrā
    • 2 TK joda sāls

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma
    Gatavošana: Samaisa miltus, bedrītē iedrupina raugu, pārkaisa ar cukuru un sajauc ar nelielu daudzumu miltiem. Atstāj uz 10 minūtēm apsegtus. Ieraugu nedaudz apkaisa ar miltiem, pievieno 200 ml paniņu un sāli, tad labi samīca. Ja ir nepieciešams, tad pievieno vēl paniņas vai ūdeni. Mīca ~10 minūtes. Mīklu apsedz un ļauj uzrūgt 20 minūtes 220*C. Izveido klaipiņus un ļauj uzrūgt uz plāts vēl 30 minūtes. Cep 10 minūtes, tad 200*C un vēl 15 - 20 minūtes.Iesūtīja: Artūrs
    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form