80Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 kgjēra gaļa1.5 glāzerīsi2 gab.sīpoli0.5 kgburkāni buljons lauru lapas pipari sāls
Sagatavošana
1
Jāsāk ar to, ka plovu gatavo no jēra gaļas.
2
Apcep jēra gaļas kubiņus, sīpolus, sagrieztus šķēlītēs burkānus.
3
Kad masa apcepusies, pieber rīsus (vari mazgāt, nemazgāt - garšu tas nemaina), apcep tos arī līdz paliek maigi brūni un uzlej virsū buljonu un NEMAISOT uzliec virsū vāku.
4
Var pievienot lauru lapas, piparus.
5
Seko, lai masai pietiek mitruma, vajadzības gadījumā pielej ūdeni.
6
Var likt arī rozīnes, plūmes, ko sirds vēlas.
7
Pagaršo rīsus no augšas un, kad tie ir gatavi, var samaisīt visu masu.
Iesūtīja: Muris (iistais)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit