Plovs ar jēra gaļu
Foto: Shutterstock
3.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
0,5 kg
0,5 kg jēra gaļa
jēra gaļa
1,5 glāze
1,5 glāze rīsi
rīsi
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
0,5 kg
0,5 kg burkāni
burkāni
 
buljons
buljons
 
lauru lapas
lauru lapas
 
pipari
pipari
 
sāls
sāls
  • Ass un pikants ēdiens
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Rīsu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Plovs ar jēra gaļu derēs gardai maltītei gan ikdienā, gan ciemiņus gaidot.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Jāsāk ar to, ka plovu gatavo no jēra gaļas.

    Apcep jēra gaļas kubiņus, sīpolus, sagrieztus šķēlītēs burkānus.

    Kad masa apcepusies, pieber rīsus (vari mazgāt, nemazgāt - garšu tas nemaina), apcep tos arī līdz paliek maigi brūni un uzlej virsū buljonu un NEMAISOT uzliec virsū vāku.

    Var pievienot lauru lapas, piparus.

    Seko, lai masai pietiek mitruma, vajadzības gadījumā pielej ūdeni.

    Var likt arī rozīnes, plūmes, ko sirds vēlas.

    Pagaršo rīsus no augšas un, kad tie ir gatavi, var samaisīt visu masu.

    Iesūtīja: Muris (iistais)

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form