Plovs ar malto gaļu
Foto: Shutterstock
4.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Improvizēts "plovs" no maltās gaļas - 15 minūtes sagatavošanas darbiem, pēc tam ēdiens pats vārās!

Ņem labi daudz malto gaļu un apcep.

Uz citas pannas apcep burkānus, kopā ar garšvielām, tomātiem, sīpoliem, ķiplokiem un papriku.

Visu liek katlā kārtām – malto gaļu, saceptos dārzeņus, pa virsu uzber vismaz 2 glāzes sausus, nevārītus rīsus.

Pārlej ūdeni - tik daudz, lai nosedz visu.

Uzliek vāku un uz lēnas uguns vāra, līdz rīsi gatavi.

NEMAISĪT - PIEDEGS! Nogriež uguni, uzsedz dvieli un atstāj ievilkties 15 – 20 minūtes. Pirms pasniegšanas samaisa.

Iesūtīja: maksiene

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form