Sulīga un mīksta plucinātā cūkgaļa
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg cūkgaļas kakla karbonāde
cūkgaļas kakla karbonāde
2 gab.
2 gab. lieli sīpoli
lieli sīpoli
4 gab.
4 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
100 g
100 g sviests
sviests
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
pēc garšas
pēc garšas garšvielas
garšvielas
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Tikko pagatavota gaļa kusīs mutē. Plucinātā cūkgaļa kļūst arvien populārāks ēdiens, turklāt to var baudīt ne tikai karstu ar kartupelīšiem un salātiem, bet tā būs garda arī auksta, piemēram, uz brokastu maizēm. Recepti iesaka gardēde Katrīna Ancāne savā "Instagram" kontā "Gatavo Katrīna".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vidēja izmēra katlā uz lielas uguns izkausē sviestu.

    Gaļas gabalu kārtīgi sviestā apbrūnini, apcep no visām pusēm.

    Sīpolu sagriez četrās daļās, ķiploku pārgriez uz pusēm, pievieno katla saturam, mazliet apcep.

    Kad sīpoli un ķiploki mazliet apcepušies, lej katlā ūdeni – tik daudz, lai gaļa paliek nenosegta trīs centimetru augstumā.

    Pievieno garšvielas. Uguni samazini uz minimālo un uzliec vāku.

    Sutini aptuveni 2 stundas, ik pēc 20 minūtēm apgriežot gaļu, līdz tā kļūst mīksta. Tāda, lai to var viegli sadalīt un saplucināt.

    Katlā paliek trekns, gards buljons, kas var kalpot kā mērcīte ēdienu pārliešanai.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam