Plūmju, nektarīnu un ābolu fiksais deserts
Foto: DELFI
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
10 gab.
10 gab. plūmes
plūmes
2 gab.
2 gab. nektarīni
nektarīni
2 gab.
2 gab. āboli
āboli
2 gab.
2 gab. olas
olas
2 ĒK
2 ĒK milti
milti
40 g
40 g cukurs
cukurs
šķipsna
šķipsna vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
100 ml
100 ml piens
piens
40 ml
40 ml saldais krējums
saldais krējums
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Citi saldēdieni
  • Saldie sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Kad mājās no visa palicis pa druskai, jāmet vien kopā vienā toverī un jāļaujas garšīgiem eksperimentiem! Recepti iesaka "Tasty" lasītāja Andra.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepamo trauku ieziež ar sviestu, ber tajā gabaliņos sagrieztus augļus un ogas. Plūmēm un nektarīniem, protams, vispirms izņem kauliņus, āboliem izgriež serdes.

    Sakuļ pārējās sastāvdaļas viendabīgā masā un pārlej pāri.

    Cep 35 minūtes 190 grādos.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form