Foto: DELFI
Kad mājās no visa palicis pa druskai, jāmet vien kopā vienā toverī un jāļaujas garšīgiem eksperimentiem! Recepti iesaka "Tasty" lasītāja Andra.
45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
10 gab.plūmes2 gab.nektarīni2 gab.āboli2 gab.olas2 ĒKmilti40 gcukurs šķipsnavaniļas cukurs100 mlpiens40 mlsaldais krējums šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Cepamo trauku ieziež ar sviestu, ber tajā gabaliņos sagrieztus augļus un ogas. Plūmēm un nektarīniem, protams, vispirms izņem kauliņus, āboliem izgriež serdes.

2

Sakuļ pārējās sastāvdaļas viendabīgā masā un pārlej pāri.

3

Cep 35 minūtes 190 grādos.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!