Poļu gulašzupa
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
700 g
700 g cūkgaļa
cūkgaļa
1
1 lauru lapa
lauru lapa
3
3 smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
200 g
200 g šampinjoni
šampinjoni
200 g
200 g brūnās pupiņas
brūnās pupiņas
 
tomātu mērce
tomātu mērce
1
1 burkāns
burkāns
5 g
5 g dilles
dilles
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Poļu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pārsteidz tuviniekus ar jaunu, netradicionālu ēdienu - poļu gulašzupu.

    Katlā ielej ūdeni, pievieno cūkgaļu, nedaudz sāli, smaržīgos piparus, lauru lapu un vāra uz nelielas liesmas 2 stundas, sākumā noputojot pēc nepieciešamības.

    Kad gaļa nāk gatava, to izņem, atdala no kauliem, smalki sagriež un atliek atpakaļ buljonā. Pievieno brūnās pupiņas.

    Uz pannas apcep salmiņos sagrieztu burkānu, pievieno tomātu mērci, uzkarsē un pievieno buljonam.

    Zupai pievieno lielos gabalos sagrieztus šampinjonus. Pašās beigās pievieno sagrieztas dilles un skābu krējumu.

    Iesūtīja: mauziite

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form