140Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
700 gcūkgaļa1 lauru lapa3 smaržīgie pipari200 gšampinjoni200 gbrūnās pupiņas tomātu mērce1 burkāns5 gdilles
Sagatavošana
1
Katlā ielej ūdeni, pievieno cūkgaļu, nedaudz sāli, smaržīgos piparus, lauru lapu un vāra uz nelielas liesmas 2 stundas, sākumā noputojot pēc nepieciešamības.
2
Kad gaļa nāk gatava, to izņem, atdala no kauliem, smalki sagriež un atliek atpakaļ buljonā. Pievieno brūnās pupiņas.
3
Uz pannas apcep salmiņos sagrieztu burkānu, pievieno tomātu mērci, uzkarsē un pievieno buljonam.
4
Zupai pievieno lielos gabalos sagrieztus šampinjonus. Pašās beigās pievieno sagrieztas dilles un skābu krējumu.
Iesūtīja: mauziite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit