Foto: Shutterstock
Pārsteidz tuviniekus ar jaunu, netradicionālu ēdienu - poļu gulašzupu.
140Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

700 gcūkgaļa1 lauru lapa3 smaržīgie pipari200 gšampinjoni200 gbrūnās pupiņas tomātu mērce1 burkāns5 gdilles

Sagatavošana

1

Katlā ielej ūdeni, pievieno cūkgaļu, nedaudz sāli, smaržīgos piparus, lauru lapu un vāra uz nelielas liesmas 2 stundas, sākumā noputojot pēc nepieciešamības.

2

Kad gaļa nāk gatava, to izņem, atdala no kauliem, smalki sagriež un atliek atpakaļ buljonā. Pievieno brūnās pupiņas.

3

Uz pannas apcep salmiņos sagrieztu burkānu, pievieno tomātu mērci, uzkarsē un pievieno buljonam.

4

Zupai pievieno lielos gabalos sagrieztus šampinjonus. Pašās beigās pievieno sagrieztas dilles un skābu krējumu.

Iesūtīja: mauziite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!