Gaisīgā 'Poulard' omlete franču gaumē
Foto: Privātais arhīvs
4.0000 1
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. lielas olas
lielas olas
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Omletes un olu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Šai omletei ir īpašs pagatavošanas veids, kas to padara tik pufīgu, gaisīgu un kārdinošu. Baudi kopā ar salātiem. Recepti iesaka "Instagram" konta "Ēdam skaisti" autore, gardēde Māra Ziemele.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Atdali olas baltumu no dzeltenuma.

    Dzeltenumu ar dakšiņu viegli sakul, pievieno sāli.

    Uz vidēji uzkarsētas pannas un ļoti mazas liesmas lej dzeltenuma masu un izlīdzini kā plāno pankūku.

    Ātri ar mikseri sakul olbaltumu un kārto uz dzeltenuma masas.

    Liec virsū vāku un atstāj aptuveni 3-4 minūtes, līdz olbaltums gatavs.

    Omleti pārloki uz pusēm un pasniedz ar piedevām.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form