Foto: Privātais arhīvs
Šai omletei ir īpašs pagatavošanas veids, kas to padara tik pufīgu, gaisīgu un kārdinošu. Baudi kopā ar salātiem. Recepti iesaka "Instagram" konta "Ēdam skaisti" autore, gardēde Māra Ziemele.
10Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
2 gab.lielas olas šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Atdali olas baltumu no dzeltenuma.

2

Dzeltenumu ar dakšiņu viegli sakul, pievieno sāli.

3

Uz vidēji uzkarsētas pannas un ļoti mazas liesmas lej dzeltenuma masu un izlīdzini kā plāno pankūku.

4

Ātri ar mikseri sakul olbaltumu un kārto uz dzeltenuma masas.

5

Liec virsū vāku un atstāj aptuveni 3-4 minūtes, līdz olbaltums gatavs.

6

Omleti pārloki uz pusēm un pasniedz ar piedevām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!