Prosas putra ar pienu
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas

Prosas - piena putra, ja gatavosi, kā receptē, tad nebūs ne rūgta ne cieta!

Prosu aplej ar verdošu ūdeni un notur 10 minūtes. Tā atkārto to procesu reizes 5 (process noņem rūgtumu).

Tad uz tīrajiem, izskalotajiem graudiem uzlej pienu tā kā apmēram rīsiem.

Vāra un pieliek sāli, cukuru un vaniļas cukuru. Visu uz lēnas uguns uzvāra un, tad ietin daudzos dvielīšos, spilvenos. Vai, ja ir tāds brīnums, kā maizes krāsns, tad nu tur.

Un no rīta ņem ārā, ēd gardu muti ar ievārījumu, aukstu pienu, uzkaisa kanēli vai tāpat. Jādara visi darbi vakarā, tad putra gatava no rīta, kad mēģināju saīsināt procesu, tad bija putra rūgta un cieta.

Iesūtīja: gija

Comment Form