Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" vadība esot atradusi finansējumu nākamajai sezonai, laikrakstam "Latvijas Avīze" pirmdien atklāja kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Kā laikrakstam stāstījis Savickis, tad šodien vai rīt tiks parakstīti dokumenti, un drīzumā klubs iegūs vajadzīgos naudas līdzekļus. "Pēc nedēļas sastāvs būs gatavs, šobrīd strādājam pie līguma ar treneriem un spēlētājiem," sacīja Savickis, nevēloties konkretizēt, no kurienes nāks finansējums.

Kā zināms, līdzšinējais Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols piekritis strādāt Toljati "Lada" komandā, tāpēc Latvijas klubam vēl jāmeklē, kurš vadīs komandu. Lai arī Savickis nevēlējās atklāt neko par trenera jautājumu, tomēr "Latvijas Avīze" ziņo, ka neoficiāli izskanējusi informācija par somu speciālista Kari Heikilas kandidatūru šim amatam. Viņš jau iepriekš strādājis KHL, bet pagājušo sezonu viņš iesāka kā Ņižņekamskas "Ņeftehimik" galvenais treneris, bet oktobra vidū tika atbrīvots.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" komandai jau pagājušajā sezonā bija problēmas ar finansēm. Klubs neiekļuva izslēgšanas spēlēs. Šobrīd Rīgas "Dinamo" komandai ir tiesības uz pieciem spēlētājiem, kas varētu nozīmēt, ka notiks pamatīga sastāva pārbūve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!