Pildītā omlete ar kūpinātu lasi un krēmsieru
Foto: Vida Press
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3
3 lielas olas
lielas olas
 
sviesta piciņa
sviesta piciņa
100 g
100 g krēmsiers ar pazeminātu tauku saturu
krēmsiers ar pazeminātu tauku saturu
125 g
125 g kūpināts lasis
kūpināts lasis
 
maurloki
maurloki
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Brokastis
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Omletes un olu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Reizēm gadās, ka jau pēc pamošanās jūties tik ļoti noguris, ka, lai saņemtos ikdienas gaitām, nepieciešamas sātīgākas brokastis. Izmēģini šo pufīgo omleti, kas pildīta ar krēmsieru un kūpinātu lasi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ņem divas olas un atdala dzeltenumus no baltumiem. Baltumus sakuļ stingrās putās, pievienojot šķipsniņu sāls.

    Olu dzeltenumus sakuļ ar atlikušo olu un vienu ēdamkaroti ūdens. Masā iecilā olbaltuma putas.

    Pannā izkausē sviestu, kad tas sāk putot, ielej olu masu. Cep, līdz apakša kļūst zeltaini brūna, bet augšpuse sāk recēt.

    Pusi omletes pārklāj ar krēmsiera piciņām un kūpināta laša šķēlītēm un pārloka omleti uz pusēm.

    Uzliek pannai vāku un aptuveni 30 sekundes pakarsē. Gatavs!

    Ja vēlies, pasniedzot pārkaisi porciju ar maurlokiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form