Sastāvdaļas
Sagatavošana
Ņem 5 olas, atdali baltumus no dzeltenumiem. Baltumu saputo cietās putās mikserī ar šķipsnu sāls (olas labāk ne no ledusskapja, labāk putosies).
Dzeltenumus saputo ar kādām 2 karotēm cukura (vai arī liec paciņu vaniļas cukura, tad, ja vajadzēs, pieliek vēl nedaudz cukura) - šito var arī neputot mikserī, bet var arī putot, vairāk uzputosies, šitajā (dzeltenumā) iemaisa kādas 2 ĒK skāba krējuma, tad pie dzeltenās masas pieliek 5 ĒK miltu (cik olas- tik ĒK miltu), samaisa labi - jāiegūst tādu laba lauku saldā krējuma konsistenci, ja par biezu - tad pieliek vēl mazliet krējuma skābā, nu tā labi izmaisa. Tagad masā iecilā sakultos 5 olas baltumus, kas bija cieti uzputoti - no sākuma liksies, ka nevar tik maz dzeltenajā tik daudz balto iemaisīt- a bet var gan, tikai neklapē, bet maisot iecilā jeb iecilājot iemaisa.
Nu tas ar viss. Liek cepties mazas pufīgas pankūciņas.
Iesūtīja: bum-bum