Pufīgās vafeles ar kraukšķīgu garoziņu
Foto: Shutterstock
3.7857 14
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
0.5 glāze
2 glāzes
naža gals
šķipsna
0.5 l

Pagatavot vafeļu mīklu ir gaužām vienkārši. Atliek vien sajaukt visas sastāvdaļas, ļaut tām ievilkties un tad jau cept kārdinošās vafeles, kas pie viena piepildīs māju ar pasakainu aromātu.

Bļodā sakul olu ar cukuru un izkausētu sviestu. Tad iemaisi miltus, sodu, vaniļas cukuru un sāli. Pamazām lej klāt ūdeni (var izmantot arī pienu), lai mīkla izdodas viendabīga.

Gatavo mīklu liek ledusskapī uzbriest.

Lej mīklu vafeļu pannā un cep tās zeltaini brūnas. Cepot jāpiešaujas, cik liet uz panniņas, lai nelītu pār malām.

Pasniedz ar pārkaisītu pūdercukuru un sezonas ogām, piemēram, dzērvenēm.

Iesūtīja: banga

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form