Pufīgie kabaču kēksiņi ar sieru
Foto: Līva Segliņa
2.8696 23
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g kabacis
kabacis
90 ml
90 ml eļļa
eļļa
0,5 TK
0,5 TK sāls
sāls
200 g
200 g milti
milti
1,5 TK
1,5 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
70 g
70 g siers pēc izvēles
siers pēc izvēles
1,5 TK
1,5 TK garšvielas pēc savas gaumes
garšvielas pēc savas gaumes
  • Kēksi
  • Pasaules Virtuve
  • Kabaču laikā ir jācep kabaču gardumi! Pufīgie un sātīgie kabaču kēksiņi ir īsts kārumiņš. Tie vienlīdz labi garšo gan karsti, gan atdzesēti, un arī otrajā dienā nezaudē pufīgumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kabaci nomizo, izgriež sēklas un sagriež mazākos gabalos un liek blenderī.

    Pievieno eļļu, garšvielas, sāli un sablendē līdz vienmērīgai masai.

    Pārliek masu bļodā un pievieno miltus, cepamo pulveri.

    Kārtīgi samaisa un pievieno sarīvētu sieru.

    Formiņās pilda līdz augšai.

    Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 20-25 minūtes 180 grādu temperatūrā.

    Pufīgie kabaču kēksiņi ar sieru
    Foto: Līva Segliņa
    Pufīgie kabaču kēksiņi ar sieru
    Foto: Līva Segliņa
    Pufīgie kabaču kēksiņi ar sieru
    Foto: Līva Segliņa

    Kad pirmais kabaču gatavošanas vilnis ir pāri, atveras otrā elpa un uzrodas arvien jaunas receptes. Dod saviem kabačiem iespēju! Iedvesmai dažas supergardas receptes no "Tasty" krājumiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form