Puķkāpostu pīrādziņi
Foto: Bonduelle
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Pannā cepti puķkāpostu pīrādziņi - garda uzkoda svētkiem. No norādītajiem daudzumiem sanāks 25 – 30 kūciņas.

Pāris minūtes vāra puķkāpostu un nosusina. Puķkāpostu sasmalcina un cep sviestā. Pievieno 4 olas, sāli, piparus un visu atdzesē.

Pagatavo mīklu. Vienu glāzi miltu sajauc ar pienu, raugu, sviestu, pievieno cukuru un sāli. Atlikušo daļu miltu pievieno mīklai pakāpeniski un maisa līdz izveidojas viendabīga masa. Mīklu apklāj ar dvieli un atstāj uz 45-60 minūtēm uzbriest.

Kad mīkla ir uzbriedusi, izveido mīklas aplīšus un centrā liek pildījumu. Mīklu pārloka un rūpīgi aizver maliņas.

Atstāj gatavos pīrādziņus uz 30 minūtēm.

Cep saulespuķu vai rapšu eļļā katru pusi 2 minūtes. Nosusina papīra dvielī.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form