10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2.5 glāzesmilti200 mlpiens4 gsausais raugs1 ĒKcukurs5 ĒKsviests sāls400 gsaldēti puķkāposti 'Bonduelle'4 olas50 gsviests sāls, pipari
Sagatavošana
1
Pāris minūtes vāra puķkāpostu un nosusina. Puķkāpostu sasmalcina un cep sviestā. Pievieno 4 olas, sāli, piparus un visu atdzesē.
2
Pagatavo mīklu. Vienu glāzi miltu sajauc ar pienu, raugu, sviestu, pievieno cukuru un sāli. Atlikušo daļu miltu pievieno mīklai pakāpeniski un maisa līdz izveidojas viendabīga masa. Mīklu apklāj ar dvieli un atstāj uz 45-60 minūtēm uzbriest.
3
Kad mīkla ir uzbriedusi, izveido mīklas aplīšus un centrā liek pildījumu. Mīklu pārloka un rūpīgi aizver maliņas.
4
Atstāj gatavos pīrādziņus uz 30 minūtēm.
5
Cep saulespuķu vai rapšu eļļā katru pusi 2 minūtes. Nosusina papīra dvielī.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit