60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gI šķiras milti300 gsviests35 gcukurs100 golas dzeltenumi100 grieksti160 grozīnes10 gvaniļas cukurs4 gbriežraga sāls
Sagatavošana
1
Sviestu ar cukuru saputo. Pa vienai masā iekuļ olas. Iemaisa briežraga sāli, nomazgātas un miltos apviļātas rozīnes, riekstus, vaniļas cukuru. Pievieno miltus, samīca un atstāj nedaudz savilkties.
2
No mīklas veido garenu, pannas garuma desu, liek pannā. Katru mīklas desu ar roku saplacina un pārziež ar sakultu olu, pārkaisa sasmalcinātus riekstus un cukuru.
3
Cep 240*C. Siltus sagriež gabaliņos.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit