Pupiņu salāti ar šķiņķi, puravu un seleriju
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
960 g
960 g Konservētas pupiņas (4 bundžas)
Konservētas pupiņas (4 bundžas)
160 g
160 g Šķiņķis
Šķiņķis
115 g
115 g Selerija
Selerija
75 g
75 g Puravi
Puravi
300 g
300 g Majonēze
Majonēze
pēc garšas
pēc garšas Sāls
Sāls
pēc garšas
pēc garšas Pipari
Pipari
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Gaļas salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Šos salātus savulaik biju ēdusi "Lido", nolēmu pamēģināt tos uztaisīt arī mājās, un varu teikt, ka eksperiments izdevās godam! Tagad mūsmājās ir par vienu pupiņu salātu recepti vairāk! Mājinieki slavēja jauno eksperimentu, sakot: šos salātus es droši varu taisīt arī nākamreiz.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Strēmelītēs sagriež žāvētu šķiņķi.

    Sasmalcina puravu un seleriju.

    Pupiņas ieber caurdurī un noskalo. Kad liekais šķidrums notecējis, tās ber bļodā.

    Pupiņām pievieno šķiņķi, purvu un seleriju, visu apmaisa.

    Salātiem pieliek sāli un piparus pēc garšas. Visu samaisa ar majonēzi.

    Salātus var ēst uzreiz, bet gardāki tie būs nākamajā dienā, kad visas sastāvdaļas būs ievilkušās.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form