Pupiņu salāti ar vistas fileju un grauzdiņiem
Foto: Privātais arhīvs
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 bundža sarkanās pupiņas
bundža sarkanās pupiņas
200 g
200 g vistas fileja
vistas fileja
3 šķēles
3 šķēles ķieģelīša rupjmaize
ķieģelīša rupjmaize
50 ml
50 ml olīveļļa
olīveļļa
1 gab.
1 gab. sarkanā paprika
sarkanā paprika
2 gab.
2 gab. vārītas olas
vārītas olas
100 g
100 g majonēze
majonēze
50 g
50 g pētersīļi
pētersīļi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas salāti
  • Pupiņu salāti
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Vienkārši un ātri pagatavojama gardu salātu recepte noderēs brīžos, kad īsā laikā jāpagatavo svētku cienīga maltīte," recepti iesaka mūsu lasītāja Santa Survila.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzvāra vistas fileju, atdzesē un sagriež mazos gabaliņos.

    Rupjmaizes šķēles apgrauzdē uz pannas, olīveļļā. Noņem no pannas, uzber uz salvetes, tā nosusinot lieko eļļu.

    Sagriež papriku mazos kubiņos.

    Izvāra olas un sagriež mazos kubiņos.

    Visas iepriekš sagatavotās salātu sastāvdaļas, izņemot grauzdiņus, ber salātu bļodā un sajauc kopā ar majonēzi.

    Dekorē ar grauzdiņiem un pētersīļu lapiņām.

    Ēd ar labu apetīti un uzcienā draugus!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.