10Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
400 gkonservētas vai vārītas pupiņas300 gvārīta vista vai šķiņķis300 gšampinjoni (apcepti vai marinēti) majonēze3 olas1 sīpols5 marinēti gurķi sāls un melnie pipari majonēze skābs krējums
Sagatavošana
1
Pupiņām nolej škidrumu. Olas un vistas gaļu (ātrākam rezultātam var izmantot kūpinātu šķiņķi) novāra un sasmalcina.
2
Sīpolus un marinētos gurķus sasmalcina.
3
Ja izmanto marinētos šampinjonus, tos sasmalcina, ja svaigus, tad tos iepriekš apcep sviestā, atdzesē un tad sasmalcina.
4
Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pievieno majonēzi, krējumu, sāli, piparus un samaisa.
5
Dekorē ar kapātiem lociņiem.
Iesūtīja: kerita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit