Foto: Shutterstock
Pupiņu - vistas un šampinjonu salāti gardam svētku mielastam
10Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

400 gkonservētas vai vārītas pupiņas300 gvārīta vista vai šķiņķis300 gšampinjoni (apcepti vai marinēti) majonēze3 olas1 sīpols5 marinēti gurķi sāls un melnie pipari majonēze skābs krējums

Sagatavošana

1

Pupiņām nolej škidrumu. Olas un vistas gaļu (ātrākam rezultātam var izmantot kūpinātu šķiņķi) novāra un sasmalcina.

2

Sīpolus un marinētos gurķus sasmalcina.

3

Ja izmanto marinētos šampinjonus, tos sasmalcina, ja svaigus, tad tos iepriekš apcep sviestā, atdzesē un tad sasmalcina.

4

Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pievieno majonēzi, krējumu, sāli, piparus un samaisa.

5

Dekorē ar kapātiem lociņiem.

Iesūtīja: kerita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!