Pupiņu zupa ar bekonu, tomātiem un rozmarīnu.
Foto: Shutterstock
4.6000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Aromātiska, sātīga un garda pupiņu zupa ar bekonu, tomātiem un rozmarīnu.

Pupiņas mērcē aukstā ūdenī 10-12 stundas, pēc tam sietā notecina.

Katliņā uzkarsē eļļu, apcep plānās šķēlītēs sagrieztu bekonu, pievieno sagrieztus sīpolus un maisot cep 3 minūtes.

Pievieno sīki sagrieztus burkānus, seleriju kātus, vienu rozmarīnu zariņu, lauru lapas un pupiņas. Visu maisot apcep 2-3 minūtes.

Pievieno buljonu, vāra vienu stundu uz lēnas liesmas, līdz pupiņas mīkstas.

Izņem lauru lapas, rozmarīnu, pievieno sasmalcinātus tomātus, sāli, piparus pēc garšas. Vāra vēl 3-5 minūtes. Pasniedzot rotā ar kapātu rozmarīnu.

Iesūtīja: Lilita

Comment Form