Foto: Shutterstock
Garda un sātīga pupiņu zupa ar burkāniem un grūbām.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
2.5 lūdens500 ggaļa200 gpupiņas400 gburkāni50 ggrūbas2 lauru lapas pēc garšassāls4 smaržīgie pipari1 sīpols zaļumi

Sagatavošana

1

Gaļu (ik pa laikam noputojot) vāra kopā ar lauru lapu, pāris smaržīgajiem pipariem, nenomizotu sīpolu aptuveni 2 stundas, līdz tā ir gatava. Buljonu nokāša, izņem lauru lapu, piparus, sīpolu. Gaļu izņem, sasmalcina.

2

Tad pievieno nomērcētas pupiņas un grūbas, sarīvētus burkānus, gaļu, sāli, piparus un turpina vārīt, līdz pupiņas gatavas.

3

Gatavai zupai pievieno sasmalcinātus zaļumus.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!