60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
2.5 lūdens500 ggaļa200 gpupiņas400 gburkāni50 ggrūbas2 lauru lapas pēc garšassāls4 smaržīgie pipari1 sīpols zaļumi
Sagatavošana
1
Gaļu (ik pa laikam noputojot) vāra kopā ar lauru lapu, pāris smaržīgajiem pipariem, nenomizotu sīpolu aptuveni 2 stundas, līdz tā ir gatava. Buljonu nokāša, izņem lauru lapu, piparus, sīpolu. Gaļu izņem, sasmalcina.
2
Tad pievieno nomērcētas pupiņas un grūbas, sarīvētus burkānus, gaļu, sāli, piparus un turpina vārīt, līdz pupiņas gatavas.
3
Gatavai zupai pievieno sasmalcinātus zaļumus.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit