Pupiņu zupa ar teļa gaļas ribiņām
Foto: Shutterstock
3.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pupiņu zupa ar teļa gaļas ribiņām un konservētām pupiņām - sanāks pat gatavot nepratējiem.

Aukstā ūdenī liek vārīties gaļu, sākumā noputo, tad pievieno lauru lapu, piparus un zem vāka vāra 1.5 stundas uz nelielas liesmas.

Kad gaļa gatava, buljonu nokāš, gaļu izņem, liek bļodā. pārkaisa ar sāli.

Buljonu lej atpakaļ katlā, pievieno gabaliņos sagrieztus burkānus, sīpolus, kartupeļus un vāra.

Kad dārzeņi mīksti, lej klāt konservētās pupiņas ar visu šķidrumu.

Kad zupa "uzmet burbuli", tā ir gatava. Ēdot piekož klāt ribiņas.

Iesūtīja: Janochka

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form