Foto: DELFI
Garda pupiņu zupa bez gaļas - gardai maltītei.
120Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

5 lūdens2 glāzespupiņas kartupeļi sīpoli1 burkāns1 ĒKtomātu sula lauru lapa kindza (pētersīļi)3 ĒKaugu eļļa

Sagatavošana

1

Aplej pupiņas ar aukstu ūdeni, uzvāra, nokāš, aplej vēlreiz ar aukstu ūdeni un vāra 1 stundu.

2

Tad pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus, apceptus burkānus, sīpolus un tomātu sulu. Vāra, kamēr gatavs.

3

Īsi, pirms zupa gatava, pievieno lauru lapu un smalki sagrieztu kinzu. Var pievienot arī ķiploku.

Iesūtīja: Elitiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!