Puravu - dārzeņu un gaļas sacepums - gatavs "pa vienkāršo".

Sagriež smalki puravu, tomātus. Pievieno pupiņas, kukurūzu, kubiņos sagrieztus kartupeļus un strēmelēs sagrieztu gaļu. Visu samaisa ar sāli un garšvielu maisījumu, liek cepamā traukā un cep cepeškrāsnī 200*C ~ 40 minūtes – 60 minūtes.

20 minūtes pirms cepšanas beigām uzliek virsū kāda cieta siera šķēli vai sarīvētu sieru.

* pupiņas no konserviem, bet vispār var ņemt jau tos sasaldētos dārzeņus pakās - ir tāds, kur tieši ir pākstis, tomāti, kukurūza, pupiņas un sīpoli un nedaudz puravi.

Iesūtīja: 69

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!