25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ūdens putraimi grūbas biezpiens sāls skābs krējums
Sagatavošana
1
Ūdenī vāra noskalotus putraimus un noskalotas, pāris stundas uzbriedinātas grūbas.
2
Kad gatavs, ja ir vēlēšanās pievieno rūgušpienu vai kefīru.
3
Iedrupina nedaudz biezpiena.
4
Beigās pievieno sāli un skābo krējumus.
5
Ja sanāk par skābu, pielej pienu, tas no karstuma arī saies kunkulīšos.
6
Ēd gan siltu, gan aukstu.
Iesūtīja: Galadriela
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit