Putraimu – grūbu skābputra
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kārtīgai maltītei pagatavota putraimu – grūbu skābputra.

Ūdenī vāra noskalotus putraimus un noskalotas, pāris stundas uzbriedinātas grūbas.

Kad gatavs, ja ir vēlēšanās pievieno rūgušpienu vai kefīru.

Iedrupina nedaudz biezpiena.

Beigās pievieno sāli un skābo krējumus.

Ja sanāk par skābu, pielej pienu, tas no karstuma arī saies kunkulīšos.

Ēd gan siltu, gan aukstu.

Iesūtīja: Galadriela

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form