Foto: Shutterstock
Kārtīgai maltītei pagatavota putraimu – grūbu skābputra.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ūdens putraimi grūbas biezpiens sāls skābs krējums

Sagatavošana

1

Ūdenī vāra noskalotus putraimus un noskalotas, pāris stundas uzbriedinātas grūbas.

2

Kad gatavs, ja ir vēlēšanās pievieno rūgušpienu vai kefīru.

3

Iedrupina nedaudz biezpiena.

4

Beigās pievieno sāli un skābo krējumus.

5

Ja sanāk par skābu, pielej pienu, tas no karstuma arī saies kunkulīšos.

6

Ēd gan siltu, gan aukstu.

Iesūtīja: Galadriela

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!