Rabarberu ķīselis ar pienu
Foto: Rita
0 0
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g rabarberi
rabarberi
400 ml
400 ml ūdens
ūdens
70 g
70 g cukurs
cukurs
40 g
40 g kartupeļu ciete
kartupeļu ciete
  • Ēdieni bērniem
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Ķīseļi
  • Launags
  • Pasaules Virtuve
  • "Kukū?! Vai uz pasaules ir vēl kāds, kas ēd rabarberu ķīseli ar pienu?" jautā "Twitter" lietotāja Rita. Kārdinātāja! Viņas ķīseļa bilde tak ir tāda, ka visu gribas pamest un iet vārīt to ķīseli tagad un tūlīt! Sacīts – darīts! Lai top garšīgais vasaras saldēdiens ar īstu bērnības garšu!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rabarberus nomazgā, nomizo, sagriež mazos gabaliņos. (Kādu skaistu sarkanu kātiņu var arī nenomizot, tad dzintarainās krāsas ķīselī būs pa kādam krāšnākam akcentiņam!)

    Ūdeni uzvāra, pieber rabarberus, cukuru un vāra, kamēr rabarberi pavisam mīksti.

    Nelielā ūdens daudzumā atšķaida kartupeļu cieti, pielej ķīselim un vēlreiz uzvāra.

    Atstāj turpat katlā vai pārlej kādā skaistā ķīseļa bļodā un pārkaisa ar cukuru.

    Atdzisušu ēd ar pienu un slavē Latvijas vasariņu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus

    Tags

    Vasaras maltīte Vasaras ēdienkarte
    0
    Kartupeļu ciete
    0
    Cukurs
    0
    Rabarberi
    0
    Ūdens
    0
    Ēdieni bērniem
    0
    Ikdienas maltītei
    0
    Viegla vasaras maltīte
    43596537
    Ķīseļi
    0
    Launags
    0
    Pasniegt atdzesētu
    0
    Vārīšana
    0
    viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form