Rabarberu kūka ar ogām
Foto: Shutterstock
4.5263 19
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2 glāzes
1 glāze
1 glāze
0.5 TK
1 glāze
Pārliešanai:
3 ĒK

Tradicionālā rabarberu - ogu kūka ar vasaras garšu.

Sastāvdaļas samaisa un pievieno 2 ĒK margarīna vai sviesta. Mīklu lej formā.

Virsū uzber rabarberus tā, lai mīkla nespīd cauri. Pārber pāris saujas ogu no dārza vai saldētavas krājumiem.Liek cepties cepeškrāsnī.

Īsi pirms izņemšanas, pa virsu uzlej skābā krējuma maisījumu un liek vēl nedaudz cepties, ja gribas bez krējuma, tad uzkaisa rabarberiem cukuru un krējumu nelej.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form