Rabarberu kvass
Foto: Shutterstock
3.8000 5
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g rabarberi
rabarberi
1,5 l
1,5 l ūdens
ūdens
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
15 g
15 g raugs
raugs
  • Limonāde un kvass
  • Pasaules Virtuve
  • Garda un atspirdzinoša rabarberu kvasa recepte.

    Rabarberus nomizo, sagriež, liek ūdenī un vāra uz mazas uguns mīkstus.

    Novārījumu izkāš, pievieno cukuru un izšķīdinātu raugu.

    Raudzē vienu diennakti, atkal izkāš, pēc tam pilda pudelēs, aizvāko un 2-3 dienas patur vēsumā.

    Krāsai var pievienot karamelizētu cukuru vai dzērveņu vai jāņogu sulu.

    Gatavošanas laiks: 2-3 dienas

    Iesūtīja:
    Vineta

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form