Rabarberu plātsmaize ar kokosriekstu bezē putām
Foto: DELFI
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Pamatnei
160 g
1 ĒK
Pildījumam
130 g
šķipsna
1 ĒK
Bezē putām

Ja rabarberu plātsmaizes sulīgo pildījumu pārklāsi ar čaganām kokosriekstu bezē putām, rezultāts tev noteikti neliks vilties. Recepti iesaka Kristīne Rudzīte.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.

Gabaliņos saplucinātam, mīkstam sviestam pievieno miltus, cukuru un ar rokām samīca mīklu, ko ieklāj veidnē un cep 10 minūtes.

Olu dzeltenumus atdala no baltumiem.

Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, sāli, miltiem, saldo krējumu un vaniļas ekstraktu. Iemaisa krēmā gabaliņos sagrieztus rabarberus. Lej masu veidnē virs mīklas un cep 45-50 minūtes.

Pa to laiku olu baltumus ar cukuru sakuļ stingrās putās.

Pēc 45-50 minūtēm plātsmaizi izņem no krāsns, pārziež ar olbaltuma putām, pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām un cep vēl 10 minūtes.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form