Foto: Shutterstock
Garda rabarberu plātsmaize ikdienai un svinībām.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 glāzecukurs2 gab.olas1 glāzekefīrs2 glāzemilti1 TKsoda skābs krējums cukurs

Sagatavošana

1

Olas sakuļ ar cukuru un kefīru. Iemaisa miltus un dzēstu sodu.

2

Mīklu lej ietaukotā cepamā veidnē, pārkaisa rabarberus un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī.

3

5 minūtes pirms cepšanās beigām pārlej skāba krējuma un cukura maisījumu.

4

Turpina cept vēl 5 minūtes.

Iesūtīja: zemenjuks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!