Foto: Shutterstock
Rabarberu plātsmaize ar smilšu mīklu - gardums kā svētkiem, tā arī ikdienai.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

smilšu mīkla rabarberi cukurs2 ĒKkrējums2 ĒKcukurs2 ĒKcukurs1 ola kanēlis

Sagatavošana

1

Nopērk gatavu smilšu mīklu, uz plāts ņem pa gabalam mīklas un ar pirkstiem saspaida, lai sanāk plāna kārtiņa, 'šuvju' vietas vienkārši pielīdzina ar pirkstiem.

2

Pāri ber kārtu sagrieztu rabarberu, pārkaisa cukuru. Pāri pārlej maisījumu- krējums, samaisīts ar cukuru un olu. Pārkaisa ar kanēli un cep līdz maliņas paliek zeltainas un cietas.

3

Pēc izņemšanas no plīts ļauj 10 minūtes pastāvēt. Tikai tad griež gabalos.

Iesūtīja: Vina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!