Rabarberu plātsmaize
Foto: DELFI
1.8000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kārtīgu rabarberu plātsmaizi var pagatavot arī ātri, tāpēc reizēm ir vērts grēkot un tā vietā, lai mīklu gatavotu pats no A līdz Z, izmantot ātros kūku maisījumus. Reizēm laika taupība atmaksājas pat ļoti garšīgi!

Pagatavo mīklu pēc ražotāja norādēm.

Kūkas veidnē ieklāj cepamo papīru, ielej mīklu un izlīdzina virsmu, lai tā būtu vienmērīga.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.

Mazos gabaliņos sagriež rabarberus un pārber pāri mīklai veidnē.

Tad visu pārkaisa ar cukuru. Kūku liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 20 minūtes, līdz tā ir gandrīz gatava.

Izņem veidni no krāsns un pārlej virskārtu ar mērci – sakultu olu ar krējumu, cukuru un kanēli. Pēc tam kūku liek atpakaļ krāsnī un cep vēl 10–15 minūtes, līdz virskārta kļuvusi zeltaini brūna.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form