Rabarberu rausis Baltā galdauta svētkiem
Foto: Vivita Grase
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
5 gab.
5 gab. olas
olas
 
rīvēta citrona miziņa
rīvēta citrona miziņa
5 ĒK
5 ĒK cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. paciņa vaniļas cukurs
paciņa vaniļas cukurs
5 ĒK
5 ĒK milti
milti
 
rabarberi
rabarberi
 
cukurs, kanēlis pārkaisīšanai
cukurs, kanēlis pārkaisīšanai
  • Plātsmaizes
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Bez šaubām, rodas siltas sajūtas, uzzinot, ka 2014. gada "Tasty.lv" rabarberu biskvītkūkas recepte lasītājas Vivitas ģimenē vēl aizvien ir ļoti iecienīts deserts. Turklāt – tā ļoti garšo viņas dēliņam. Lūk, un tā bez liekas domāšanas, šogad – Baltā galdauta svētkos – Vivita rabarberu rausi atkal cels galdā!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vivita Grase stāsta, ka recepti mēģinājusi dažādot, proti, cepusi šo rausi arī ar mellenēm: "Bet rabarberi tik un tā paliek favorīts!"

    Nu, aiziet, pagatavosim šo gardo biskvītkūku, kuru par tik labu novērtējuši mūsu lasītāji.

    Rabarberus sagriež gabaliņos un sajauc kopā ar cukuru.

    5 olas saputo ar 5 ēdamkarotēm cukura, pierīvē citrona miziņu un pievieno vaniļas cukuru. Iesijā miltus un visu sajauc.

    Iemaisa rabarberus biskvīta mīklā.

    Cepamo veidni ieziež ar sviestu un ielej traukā mīklu, pārkaisa ar cukuru un kanēli. Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180 grādos, līdz gatava.

    Biskvītkūku var ēst tāpat – labi garšos gan karsta, gan auksta. Ja vēlies, pasniedz ar putukrējumu, saldējumu vai vaniļas mērci.

    Rabarberu vietā droši var izmantot ābolus vai ogas. Jo vairāk rabarberu, ābolu vai ogu, jo kūka gardāka!

    Lūk, Vivitas dažādās variācijas šai receptei!

    Rabarberu rausis Baltā galdauta svētkiem
    Foto: Vivita Grase

    Lai izdodas! Skaistus svētkus!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form