Foto: Shutterstock
Ātrajam našķim - sulīgi kraukšķīgs rabarberu "krambls" jeb "crumble" ar auzu pārslām un mandeļu skaidiņām.

Ietaukotā formā (var izmantot vienu lielu trauku vai gatavot porciju trauciņos) liek sagrieztus rabarberus, pievieno svaigi spiestu apelsīna sulu un 2 ēdamkarotes cukura.

Miltus un sviestu ar pirkstiem saberž drumslās, pievieno pārējās sastāvdaļas un ber pāri rabarberiem.

Cepeškrāsni uzsilda līdz 190°C, cep 25 – 30 minūtes, līdz rabarberi sāk burbuļot, bet drumslas kļuvušas kraukšķīgi brūnas.

Pasniedz vēl siltu – ar vaniļas saldējumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!