Rabarberu un auzu pārslu drumslu deserts 'krambls'
Foto: Shutterstock
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g milti
milti
75 g
75 g sviests
sviests
25 g
25 g auzu pārslas
auzu pārslas
50 g
50 g cukurs
cukurs
50 g
50 g mandeļu skaidiņas
mandeļu skaidiņas
50 g
50 g rabarberi
rabarberi
1 gab.
1 gab. apelsīna sula
apelsīna sula
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Ātrajam našķim - sulīgi kraukšķīgs rabarberu "krambls" jeb "crumble" ar auzu pārslām un mandeļu skaidiņām.

    Ietaukotā formā (var izmantot vienu lielu trauku vai gatavot porciju trauciņos) liek sagrieztus rabarberus, pievieno svaigi spiestu apelsīna sulu un 2 ēdamkarotes cukura.

    Miltus un sviestu ar pirkstiem saberž drumslās, pievieno pārējās sastāvdaļas un ber pāri rabarberiem.

    Cepeškrāsni uzsilda līdz 190°C, cep 25 – 30 minūtes, līdz rabarberi sāk burbuļot, bet drumslas kļuvušas kraukšķīgi brūnas.

    Pasniedz vēl siltu – ar vaniļas saldējumu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form