Rabarberu un aveņu sorbets
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g rabarberi
rabarberi
250 g
250 g avenes
avenes
1 gab.
1 gab. vaniļas pāksts
vaniļas pāksts
100 g
100 g cietes cukurs jeb glikozes sīrups
cietes cukurs jeb glikozes sīrups
80 g
80 g baltais cukurs
baltais cukurs
2 gab.
2 gab. olu baltumi
olu baltumi
Ja vēlies pastiprināt rabarberu garšu:
30 ml
30 ml rabarberu liķieris
rabarberu liķieris
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Saldējums
  • Pasaules Virtuve
  • Atsvaidzinošu recepti rabarberu laikam iesaka "Rimi gardēdis", šefpavārs Normunds Baranovskis.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rabarberus uzvāra ar avenēm, cukuru un cietes sīrupu.

    Sablendē un izspiež caur sietu. Atdzesē.

    Sakuļ olu baltumus biezās putās un iecilā rabarberu biezenī.

    Lej traukā un liek saldētavā. Ik pēc 30 minūtēm saputo, lai sorbets izdotos gaisīgs un nenoslāņotos. Tas jāatkārto vismaz 3–4 reizes, līdz sorbets pilnībā sastindzis.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form