Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama rabarberu - biezpiena šarlote.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
400 grabarberi400 gbaltmaize400 gbiezpiens100 gsviests200 gcukurs4 gab.olas4 ĒKpiens vaniļas cukurs vai citrona miziņa

Sagatavošana

1

Rabarberus nomizo, sagriež kubiciņos, apber ar ~100 g cukura un ļauj nedaudz ievilkties.

2

Baltmaizi sagriež kubiņos un apcep sviestā. Biezpienu sajauc ar cukuru un garšvielām.

3

Ietaukotā veidnē liek kārtām maizi, tad biezpienu, tad kārtu rabarberu. Olas sakuļ ar pienu un pārlej kārtojumam.

4

Cep līdz gaiši brūnai garoziņai.

Iesūtīja: deivucis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!