60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
400 grabarberi400 gbaltmaize400 gbiezpiens100 gsviests200 gcukurs4 gab.olas4 ĒKpiens vaniļas cukurs vai citrona miziņa
Sagatavošana
1
Rabarberus nomizo, sagriež kubiciņos, apber ar ~100 g cukura un ļauj nedaudz ievilkties.
2
Baltmaizi sagriež kubiņos un apcep sviestā. Biezpienu sajauc ar cukuru un garšvielām.
3
Ietaukotā veidnē liek kārtām maizi, tad biezpienu, tad kārtu rabarberu. Olas sakuļ ar pienu un pārlej kārtojumam.
4
Cep līdz gaiši brūnai garoziņai.
Iesūtīja: deivucis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit