Rabarberu un olbaltuma uzputenis
Foto: Shutterstock
5.0000 3
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gards vasaras deserts - olbaltuma uzputenis ar rabarberiem

Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos, apkaisa ar cukuru un sautē līdz mīksti. 


Izberž caur sietiņu un atdzesē. 

Saputo olu baltumus, liek klāt rabarberu masai un puto, kamēr uzputenis kļūst stingrāks.

Pasniedz ar pienu.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form