40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
300 grabarberi300 gzemenes60 gcukurs400 mlūdens1 gab.ola2 ĒKcukurs1 šķipsnasāls4 ĒKkviešu milti ūdens pēc nepieciešamības
Sagatavošana
1
Rabarberus sagriež šķēlītēs un liek katlā kopā ar zemenēm, cukuru un ūdeni. Vāra aptuveni 6–10 minūtes, līdz viss savārījies.
2
Sajauc klimpu sastāvdaļas un liek caurdurī.
3
Maisot mīklu, klimpas caur caurduri pilina tieši rabarberu ķīselī vai verdošā ūdenī. Ja gatavo ūdenī, klimpas pievieno rabarberu zupai pēc tam.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit