
Loading...
Sastāvdaļas
450 g
450 g krējums (12%) vai bezpiedevu jogurts
krējums (12%) vai bezpiedevu jogurts300 g
300 g cepumi bez cukura
cepumi bez cukura 100 g
100 g iebiezinātais piens bez cukura
iebiezinātais piens bez cukura 70 g
70 g kokosriekstu skaidiņas
kokosriekstu skaidiņas4 ĒK
4 ĒK stēvija
stēvijaDekorēšanai
2 ĒK
2 ĒK kokosriekstu skaidiņas
kokosriekstu skaidiņas Rafaello našķi
Rafaello našķi mandeles
mandelesLieliskai brīvdienu noskaņai, lai iepriecinātu savus tuviniekus. Dekorējot ļaujies fantāzijai – ar "Rafaello" našķīšiem un riekstiem. Recepti iesaka "Instagram" konta "Ēdam skaisti" autore Māra Ziemele.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kūkas formu izklāj ar cepamo papīru vai pārtikas plēvi.
Bļodā sajauc krējumu ar iebiezināto pienu, saldinātāju, kokosriekstu skaidiņām un rūpīgi samaisi.
Pievieno vidēja izmēra gabaliņos salauztus cepumus un kārtīgi iemaisi tos masā.
Kūku uz nakti liec ledusskapī.
Nākamajā rītā dekorē.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.