480Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
450 gkrējums (12%) vai bezpiedevu jogurts300 gcepumi bez cukura100 giebiezinātais piens bez cukura70 gkokosriekstu skaidiņas4 ĒKstēvija2 ĒKkokosriekstu skaidiņas Rafaello našķi mandeles
Sagatavošana
1
Kūkas formu izklāj ar cepamo papīru vai pārtikas plēvi.
2
Bļodā sajauc krējumu ar iebiezināto pienu, saldinātāju, kokosriekstu skaidiņām un rūpīgi samaisi.
3
Pievieno vidēja izmēra gabaliņos salauztus cepumus un kārtīgi iemaisi tos masā.
4
Kūku uz nakti liec ledusskapī.
5
Nākamajā rītā dekorē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit