Raibais baklažānu un citu dārzeņu sautējums
Foto: Shutterstock
2.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
tomāti
tomāti
 
paprika
paprika
 
sīpols
sīpols
 
kartupeļi
kartupeļi
 
burkāni
burkāni
 
kabači
kabači
 
baklažāni
baklažāni
 
ķiploks
ķiploks
 
pētersīļi
pētersīļi
 
sāls
sāls
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Baklažānu sautājums ar krāsainiem dārzeņiem - maltīte lielai ģimenei vai viesus gaidot.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriež kubiņos tomātus, papriku, sīpolus, kartupeļus, burkānus, kabačus, baklažānus.

    Pirmos liek katlā uzkarsētā eļļā burkānus uz pāris minūtēm, tad visu pārējo liek klāt un sautē, kamēr mīksti.

    Vēl klāt ieliek uz 5-7 litrīgu sautējuma katlu - nelielu ķiploka galviņu nomazgātu uz plakaniskis pusēm pārgrieztu - tā, lai visas daiviņas sagrieztas, un pie beigām pievieno vēl arī kapātus pētersīļus vai selerijas zaļumus, kā arī sāli, piparus un kādu ēdamkaroti sviesta.

    Iesūtīja: Aiza

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form