Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojams raibais kēkss.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
250 gsviests400 gmilti4 gab.olas300 gcukurs150 gpiens0.5 gab.paciņa cepamais pulveris50 gkakao

Sagatavošana

1

Sviestu sakuļ ar cukuru, pievieno pa vienai olai un visu sakuļ.

2

Tad pievieno pienu, miltus sajauktus ar cepamo pulveri un jauc mikserī līdz veidojas viendabīga masa.

3

Cepamo veidni ieziež ar taukvielām un ielej pusi mīklas, otrai pusei mīklas pievieno kakao.

4

Kakao mīklu lej iekš pamatmīklas un ar dakšiņu iejauc, lai veidojas "strīpaina'" mīkla.

5

Cep ~ 45 minūtes.

6

Kad kēkss atdzisis pārkaisa pūdercukuru.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!