40Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
gliellopa gaļa200 gkartupeļi10 gmiežu grūbas vai rīsi15 gsīpoli25 gburkāni5 gpētersīļi10 gtomātu pasta10 gtauki50 gskābēti gurķi15 gskābs krējums garšvielas zaļumi
Sagatavošana
1
Liellopu gaļas buljonā vāra miežu grūbas vai rīsus, kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sīki sasmalcinātus, taukos apceptus sīpolus, burkānus, pētersīļus kopā ar tomātu pastu.
2
Pirms vārīšanas beigām pievieno garšvielas, sagrieztus skābētus gurķus un, kad gaļa un pārējie produkti mīksti, pieliek skābu krējumu un zaļumus.
3
Rasoļņiku pasniedz ar gaļu.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit