Rasoļņiks ar rīsiem un tofu
Foto: Shutterstock
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Rasoļņiks ar rīsiem un tofu - pavisam ātra un garšīga zupa.

Verdošā ūdenī vai buljonā liek gabaliņos sagrieztus kartupeļus, vāra 10-15 minūtes, tad pievieno rīsus; ar verdošu ūdeni applaucētus, gabaliņos sagrieztus gurķus, vāra 2-3 minūtes.

Nākamos pievieno smalkos salmiņos sagrieztus un eļļā apceptus burkānus un sīpolus; tofu un tomātu sulu, pievieno sāli, piparus, smaržīgos piparus, lauru lapas un vāra 2-3 minūtes.

Pirms pasniegšanas pārkaisa smalki sagrieztus zaļumus, ķiplokus un pievieno krējumu.

Iesūtīja: Ieva

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form