
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g tofu
tofu300 g
300 g kartupeļi
kartupeļi20 g
20 g rīsi
rīsi40 g
40 g burkāni
burkāni40 g
40 g sīpoli
sīpoli60 g
60 g sālīti gurķi
sālīti gurķi100 ml
100 ml tomātu sula (vai tomāti)
tomātu sula (vai tomāti)20 g
20 g margarīns
margarīns10 g
10 g dilles
dilles10 g
10 g pētersīļi
pētersīļi 10 g
10 g ķiploks
ķiploks10 g
10 g sāls
sāls300 ml
300 ml buljons
buljons10 g
10 g skābs krējums
skābs krējums smaržīgie piparu graudiņi
smaržīgie piparu graudiņi lauru lapa
lauru lapa buljons vai ūdens
buljons vai ūdensRasoļņiks ar rīsiem un tofu - pavisam ātra un garšīga zupa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Verdošā ūdenī vai buljonā liek gabaliņos sagrieztus kartupeļus, vāra 10-15 minūtes, tad pievieno rīsus; ar verdošu ūdeni applaucētus, gabaliņos sagrieztus gurķus, vāra 2-3 minūtes.
Nākamos pievieno smalkos salmiņos sagrieztus un eļļā apceptus burkānus un sīpolus; tofu un tomātu sulu, pievieno sāli, piparus, smaržīgos piparus, lauru lapas un vāra 2-3 minūtes.
Pirms pasniegšanas pārkaisa smalki sagrieztus zaļumus, ķiplokus un pievieno krējumu.
Iesūtīja: Ieva
Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu
Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.